SummerBeach Niel wordt geannuleerd en verplaatst naar 2021...

Ondanks onze voorbereidingen en versoepeling van de Corona-maatregelen, blijven de voorwaarden tot het organiseren van een sportevenement bijzonder complex. Voorwaarden waar wij, als kleine organisatie, niet aan kunnen voldoen.
Om die reden zijn wij genoodzaakt Summerbeach te annuleren. Reeds ingeschreven en betaalde ploegen zullen via overschrijving terugbetaald worden.
Wij danken onze sponsors en terugkerende ploegen voor het vertrouwen. Er is alvast een stevige basis gelegd voor SummerBeach 2021, en hopen er dan een coronavrij en spetterend evenement van te maken!!

Summer Beach Volley Niel 2020
27/04/2020

De afgelopen 20 jaar heeft Volley Niel een succesvol beachvolleybaltornooi op de Heideplaats georganiseerd. Van een klein plaatselijk tornooi zijn we uitgegroeid tot 1 van de grootste beachvolleybaltornooien in de Rupelstreek, met de laatste jaren telkens een honderdtal ploegen.

Vanaf 2020 hebben we gekozen voor een nieuwe toplocatie in Niel. Deze rustige, idyllische en in het groen gelegen locatie, beidt tal van mogelijkheden. Naast de beachterreinen is er voldoende ruimte voor bar, eetstand, randanimatie zoals springkastelen, meer dan voldoende parkeerplaatsen, fietsenstalling,… Ideaal om niet alleen zelf een sportieve topprestatie neer te zetten, maar ook om bewonderaars/vrouw/man/kinderen/vrienden/… mee te nemen en er een gezellige daguitstap van te maken. Na een sportieve dag is de pret nog niet afgelopen en kan je genieten van optredens en DJ – set op vrijdag en zaterdag.

Het beachvolleybaltornooi vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 augustus. Het concept van de voorbije jaren blijft behouden; verschillende reeksen zodat iedereen op zijn niveau kan spelen. Lachen met eigen missers onder cafévrienden, een recreatief balletje slaan of een topwedstrijd spelen op gewestelijk/provinciaal niveau, het kan allemaal.