Wij hopen op een COVID–19 – vrije zomer!

Ondanks ons optimisme zijn wij echter nog in afwachting van een beslissing van de veiligheidsraad.
Indien negatief advies zullen wij ons tornooi moeten annuleren en zullen de inschrijvingsgelden worden teruggestort.
Bij positief advies bestaat de mogelijkheid dat we rekening moeten houden met social distance maatregelen.
Hierover zullen wij tijdig communiceren op de website en facebookpagina.

Summer Beach Volley Niel 2020
27/04/2020

De afgelopen 20 jaar heeft Volley Niel een succesvol beachvolleybaltornooi op de Heideplaats georganiseerd. Van een klein plaatselijk tornooi zijn we uitgegroeid tot 1 van de grootste beachvolleybaltornooien in de Rupelstreek, met de laatste jaren telkens een honderdtal ploegen.

Vanaf 2020 hebben we gekozen voor een nieuwe toplocatie in Niel. Deze rustige, idyllische en in het groen gelegen locatie, beidt tal van mogelijkheden. Naast de beachterreinen is er voldoende ruimte voor bar, eetstand, randanimatie zoals springkastelen, meer dan voldoende parkeerplaatsen, fietsenstalling,… Ideaal om niet alleen zelf een sportieve topprestatie neer te zetten, maar ook om bewonderaars/vrouw/man/kinderen/vrienden/… mee te nemen en er een gezellige daguitstap van te maken. Na een sportieve dag is de pret nog niet afgelopen en kan je genieten van optredens en DJ – set op vrijdag en zaterdag.

Het beachvolleybaltornooi vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 augustus. Het concept van de voorbije jaren blijft behouden; verschillende reeksen zodat iedereen op zijn niveau kan spelen. Lachen met eigen missers onder cafévrienden, een recreatief balletje slaan of een topwedstrijd spelen op gewestelijk/provinciaal niveau, het kan allemaal.