11%

Inschrijvingen afgesloten
05/08/2021

De inschrijvingen voor het tornooi zijn vanaf vandaag afgesloten. Inschrijven is nog wel mogelijk, maar je zal op een reservelijst geplaatst worden.
Voor de meest recente inschrijvingen, of de reserve inschrijvingen: je kan de betaling ook cash doen bij de aanmelding. Dit om te voorkomen dat de overschrijving niet meer vóór het weekend zou aankomen op onze rekening.

In de pers...
04/08/2021

Lees hier de artikels op HLN en Gazet van Antwerpen.

Hits On Tour
05/07/2021

Op zaterdagavond 7 augustus sluiten we de tornooidag af met Hits On Tour. Op die manier proberen we de ambiance, die we al een meer dan een jaar moeten missen, terug te brengen. De avond wordt ook nog afgesloten met een een DJ set! Toegang is gratis, maar kan enkel na registratie via deze link.
Omwille van de Covid-19 maatregelen zijn de plaatsen beperkt. Wees er dus snel bij!

De nieuwe locatie:
Klik hier voor meer info
Loc 1 Loc 2 Loc 3 Loc 4 Loc 5 Loc 6


SummerBeach Niel 2021: 7 en 8 augustus.
31/03/2021

Met de nodige voorzichtigheid plannen we alvast SummerBeach 2021. We hopen op een zomer die het toelaat om buiten te sporten, maar we kunnen het uiteraard niet voorspellen.
De inschrijvingen gaan vanaf nu terug open en we moedigen aan om snel in te schrijven. Een inschrijving én betaling vóór 1 juni 2021 kost slechts 12,5 euro per persoon. Na deze datum is het 15 euro persoon. Uiteraard geldt hetzelfde principe als vorig jaar: geen tornooi = volledige terugbetaling.
Wij danken onze sponsors en terugkerende ploegen voor het vertrouwen. Fingers crossed!

Summer Beach Volley Niel 2020
27/04/2020

De afgelopen 20 jaar heeft Volley Niel een succesvol beachvolleybaltornooi op de Heideplaats georganiseerd. Van een klein plaatselijk tornooi zijn we uitgegroeid tot 1 van de grootste beachvolleybaltornooien in de Rupelstreek, met de laatste jaren telkens een honderdtal ploegen.

Vanaf 2020 hebben we gekozen voor een nieuwe toplocatie in Niel. Deze rustige, idyllische en in het groen gelegen locatie, biedt tal van mogelijkheden. Naast de beachterreinen is er voldoende ruimte voor bar, eetstand, randanimatie zoals springkastelen, meer dan voldoende parkeerplaatsen, fietsenstalling,… Ideaal om niet alleen zelf een sportieve topprestatie neer te zetten, maar ook om bewonderaars/vrouw/man/kinderen/vrienden/… mee te nemen en er een gezellige daguitstap van te maken. Na een sportieve dag is de pret nog niet afgelopen en kan je genieten van optredens en DJ – set op vrijdag en zaterdag.

Het beachvolleybaltornooi vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 augustus. Het concept van de voorbije jaren blijft behouden; verschillende reeksen zodat iedereen op zijn niveau kan spelen. Lachen met eigen missers onder cafévrienden, een recreatief balletje slaan of een topwedstrijd spelen op gewestelijk/provinciaal niveau, het kan allemaal.

© Volley Niel 2021